~Harry Potter tegnap, Harry Potter ma, Harry Potter örökké~

 

Harry Potter Always

Egy történet, amely emberek millióival szerettette meg az olvasást. Egy történet, amelyen egy egész generáció nőtt fel. Egy történet, amely egyszerre emel fel és húz a mélybe. Egy történet, amely legendává vált. Egy történet a szemüveges, villám alakú sebhelyes varázslótanoncról, Harry Potterről.  

Tovább!

Amit tudnod kell a frissítésekről: az oldalon előre rögzített bejegyzések vannak a legfrissebb hírekből.

     
Zsupszkulcs

Hírverő / hopponáld magad vissza a főoldalra

Reggeli Próféta / Infók az írónőről, a történetről és a színészekről

Varázsvicc Vállalat / Zenék, videók és további szuper dolgok

AurorTanács / Oldal dolgok

Aurorjelentés /Jelentkezz társszerkesztőnek!

ROXFORTI CSATA

     
Klubhelyiség
 
 
     
Olal infók

Aurorvezető: Senussya

Aurorok: Mano, Adri

Design: Senussya (kód: fuckinway.gp)
Képeffekt kódja: lindadesign.gp

Oldal nyitása: 2014.  07. 15.


Az oldal nem áll kapcsolatban a színészekkel, az írónővel, a rendezőkkel, illetve a WB-vel. Ez csak egy rajongói/szórakoztató oldal a Harry Potter témában. (:

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Potterheadek
Indulás: 2014-07-07
     
A színészekről

 

FELTÖLTÉS ALATT!

A világot meghódító könyvek akkora népszerűségre tettek szert, hogy nem is volt kérdés, hogy filmadaptáció fog készülni belőle. Az első kötetből készült film bemutatására 2001-ben került sor. A Harry Potter és a Bölcsek köve összesen 974,8 millió dollárt kaszált. Az utolsó film 2011-ben, tíz évvel az első debütálása után került a mozikba, s 1.328,1 millió dollár bevételt hozott.
A könyvekben számos karakterrel találkozhatunk, viszont a filmekből néhány szereplő kimaradt, de ettől függetlenül így is sok színészt vonultatnak fel benne. Itt a fontosabb szereplőkhoz írunk rövid bemutatást, a többieket csak felsoroljuk.

Daniel Radcliffe (Harry Potter)
Daniel Jacob Radcliffe 1989. július 23.-án látta meg a napvilágot Londonban. Olyan iskolába iratták be, ahová csak fiúk jártak, mára már magántanuló lett. Szülei, Marcia Gresham és Alan Radcliffe, tiltották neki, hogy elmenjen castingokra, annak ellenére, hogy mind a ketten szakmabeliek. Már ötéves korában szerepelni akart. De ekkor még nem engedték, amit nem csodálhatunk, hisz Marciának és Alannek ő az egyetlen gyermeke. 1999 decemberében megtört a jég, Daniel elmehetett egy meghallgatásra, és sikerrel járt: ő lett David Copperfield. Ebben a moziban játszott együtt elöször Maggie Smithhel(McGalagony).Innentől kezdve nem volt megállás. 2001-ben nem kisebb színésszel játszott együtt, mint Pierce Brosnan. Még ebben az évben szerepet kapott a Harry Potter sorozat első részében. Sorsa eldőlt.

 

 

Ha szeretnél még többet megtudni a színészről, akkor látogass el a magyar nyelvű fansite-okra!

 

Emma Watson (Hermione Granger)
Jacqueline és Chris Watson lánya Emma Charlotte Duerre Watson 1990. április 15-én látta meg a napvilágot Párizsban, Fanciaországban. Öt évet éltek ott, majd visszaköltöztek Angliába, ahol jelenleg is élnek. Emmát az apai nagyanyjáról nevezték el, akit szintén Emma Charlotte Duerre Watsonnak hívtak. Emma eloször buliból ment a válogatásra, de ahogy egyre több és több meghallgatásra ment, a helyzet is egyre komolyabbá vált. Emma szó szerint több ezer színésznovel találta magát szembe, és a többség sokkal, több tapasztalattal rendelkezett nála. Késobb már nagyon akarta a szerepet: „Esténként ültem az ágyamban, és azt hajtogattam: Kérlek, kérlek, kérlek, Istenem, hadd kapjam meg, mert az egész világon nincs semmi más, amit ennyire szeretnék!” – Emma Watson. Azután behívták a stúdióba, leültették Rupert Grinttel együtt és közölték: „Megkapták a szerepet!”. Azt beszélik, hogy maga J.K Rowling választotta ki Emmát a szerepre, de igazából azt mondta, mielőtt még találkozott volna Emmaval, hogy látta az egyik jelenet felvételét és tudta, attól a pillanattól kezdve, a Warner Bros a lehető legjobb lányt választotta Hermione szerepére.

Ha szeretnél többet megtudni mindenki Hermionéjáról, akkor látogass el Viki oldalára!

 Rupert Grint (Ron Weasley)
Rupert Alexander Lloyd Grint 1988. augusztus 24-én látta meg a napvilágot Watton-At-Stone, Hertfordshire-ben Angliában. Édesanyja Joanna háztartásbeli, míg édesapja Nigel autóversenyzők relikviájával kereskedik. Négy testvére közül ő a legidősebb. Iskolát a hertfordi St. Josephs Római Katolikus Általános Iskolában kezdte majd a Richard Hale School fiúiskolában folytatta. A Harry Potter előtt kisebb iskolai darabokban játszott és csatlakozott a helyi Top Hat Stage and Screen iskola színjátszókörébe, ahol megkapta egy hal szerepét, a Noah’s Ark című darabban. 16 évesen tette le a GCSE vizságáit és ezzel befejezte az iskolát, hogy a színészi karrierjére koncentrálhasson.
Gyermekként tudatosan csöppent bele a Harry Potter gépezetbe és ekkor még nem is sejtette, hogy ez ekkora sikereket fog elérni. Az első film premierjén kisebb sokk érte, hogy ennyien kiváncsiak rájuk. 2002-ben a Harry Potter és a bölcsek köve után megkapta Alan A. Allen szerepét, a Thunderpants című angol vígjátékban. Ezután ismét Ron bőrébe bújt a Harry Potter és a titkok kamrája, a Harry Potter és az azkabani fogoly és a Harry Potter és a tűz serlege filmekben. 2006-ban megkapta Ben Marshall szerepét a Driving Lessons című drámában, ahol Laura Linney-vel és a Mrs. Weasley-t alakító Julie Waltersszel játszhatott. A film fogadtatása vegyes volt, de Rupert elnyomott tinédzserfiú alakítását dícsérték a kritikusok. Ezután ismét két Harry Potter film (a Harry Potter és a főnix rendje és a Harry Potter és a félvér herceg)-ben szerepelt. (Forrás: starity.hu)

Ha szeretnél többet megtudni mindenki vörös Ronjáról, akkor kattints a képre!

Bonnie Wright (Ginny Weasley)
"Bonnie Francesca Wright Londonban született 1991. február 17-én,General photo of Bonnie Wright Sheila Teague és Gary Wright második gyermekeként. Szülei ékszertervezők, akik egy saját ékszerüzletet vezetnek, a Wright & Teague-t. Bonnie-nak van egy idősebb fiútestvére, akit Lewisnak hívnak, és mindössze három évvel idősebb Bonnie-tól. Wright a Prior Western Általános Iskolába járt, majd pedig London északi részén található King Alfred Középiskolába járt, amikor nem forgatott. A Halál ereklyéi forgatása alatt rendszeresen elkezdett járni a londoni University of the Arts: London College of Communication, ahol film-és televízió szakon tanult, ugyanis Bonnie a Harry Potter film befejezése után, folytatni szeretné a színészkedést, azonban emellett szívesen dolgozna a színfalak mögött is." (Forrás: starity.hu) Ha még több információra vágysz Bonnie Wrighttal kapcsolatban, akkor kattints a képre!


Tom Felton (Draco Malfoy)
"Thomas Andew Felton 1987. szeptember 22-én Kensingtonban, Londonban, az Egyesült Királyságban, Sharon Felton és Peter Felton negyedik gyermekeként született. Három testvére van, Jonathan, Ashley, és Chris. Tom tizenegy eves korában, halászként dolgozott, amelyet pár hónappal később ott is hagyott. Felton a West Horsley-i Cranmore School-ba járt tizenhárom eves koráig, majd szüleivel és három testvérével, Surreybe költöztek, ahol tovább folytatta tanulmányait a Howard of Effingham Középiskolában. 2004. májusában hagyta ott az iskolát, tizenhat évesen, mikor letette a vizsgáit. Tom már kisgyermekként is tehetséges énekesnek bizonyult, mivel hét eves korában már több kórusban is énekelt. Mindez lehetőséget adott számára, hogy négy iskolában és a Guildfor Cathedral Kórusban is énekelhetett." (Forrás: starity.hu) Kattints a képre a bővebb információkért! És ezentúl mindig tedd ezt, hogy megtudhass még többet kedvenceidről!

 

Evanna Lynch (Luna Lovegood)
"Evanna Lynch ír színésznő 1991. augusztus 16-án Termonfeckin-ben, County Louth-ban, Írországban született. Legismertebb karaktere Luna Lovegood a Harry Potter filmekben.Édesapjával Donnal, édesanyjával Margueritével, idõsebb testvéreivel Maireaddal, Emilyvel, és öccsével Patrickkal él együtt Írországban, Termonfeckin-ben. Általános iskolai évei alatt a Cartown National School-ba járt. 2008 szeptemberében volt ötödéves a greenhillsi Our Lady's College-n, katolikus iskolában. Amíg a Harry Potter-t forgatta az iskolát hanyagolta. A CTYI-re járt és befejezte a 'Speculative Fiction' kurzust.2006. február 2-án fedezték fel, az akkor még 14 éves Evanna-t. Luna Lovegood szerepét kapta meg a Harry Potter and the Order of the Phoenix-ben (Harry Potter és a Főnix rendje). Édesapjával Londonba repült a meghallgatásra. Majdnem 15.000. lány közül hárman maradtak az esélyesek. Köztük volt Eva is, és végül õ is kapta meg Luna szerepét. Édesanyja először nem hitte el hogy a lánya megkapta a szerepet."(Forrás: starity.hu)

 

Matthew Lewis (Neville Longbottom)
"Matthew Lewis született 1989. június 27-én, Leeds-ben.Szülei Adrian és Lynda Lewis.Két testvére van, Chris Lewis, a televíziós szerkesztõ,és Anthony, színész és zenész.Részt vett a St. Mary's Catholic High School-ban.Lelkes rajongója volt Leeds in the Super League a rögbi csapatnak.Szeret a PS2-vel és számítógépes játékokkal játszani,illetve teniszezni és tollaslabdázni. 5 évesen kezdte el karrierjét.Egy kisebb televíziós műsorban kapta meg első szerepét a Some Kind of Life-ban. De az igazi áttörés a Harry Potter-ben volt, amikor megkapta  Neville Longbottom karakterét.A karaktert csak nem 10 évig láthattuk.2012-ben három szerepet is kapott, két filmben és egy sorozatban.Ugyanebben az évben megjelent egy zenés videóklipben a A Band Of Buriers - Filth-ben,ahol Lily Loveless pasiját alakította.2013-ban televíziós sorozatban láthattuk a Bluestone 42-ben és egy filmben a The Sweet Shop-ban. 2016-ban The Brontes című filmben láthatjuk Branwell Bronte-ként. Kedvenc együttesei: Red Hot Chilli Peppers, Nirvana, Iron Maiden Twisted Sister." (Forrás: starity.hu)

James Phelps (Fred Weasley)
"James Andrew Eric Phelps (született 1986. február 25.) egy angol színész, akinek a neve a Harry Potter című filmből tűnthet ismerősnek, ugyanis ő alkotta a Weasley család egyik tagját, Fred Weasleyt. Ebben a filmben nemcsak ő, hanem ikertestvére, Oliver Phelps is feltűnt, aki George Weasley szerepét kapta. James Sutton Coldfieldben, Angliában született Martyn és Susan Phelps gyermekeként. Ikertestvére, Oliver Phelps 13 perccel hamarabb született meg, mint ő. Az Andrew nevet a nagyapja, az Ericet pedig az egyik unokatestvére után kapta. Jamesnek Oliveren kívül nincs másik testvére. Tanulmányait a Little Sutton Primary School-ban kezdte meg bátyjával együtt, majd a Arthur Terry Secondary School-ban folytatták azt. Végül 2004-ben tettek sikeres érettségit. Az iskolában gyakran megviccelték a tanáraikat, ugyanis bejártak egymás óráira, a szüleik pedig direkt nem egy osztályba járatták őket. Később azonban már nem tudtak megviccelni a többieket, ugyanis az emberek rájöttek arra, hogy miként lehet őket megkülönböztetni egymástól. Jamesnek egy sebhely található a bal szemöldökén és neki az arca sokkal kerekebb, mint Oliveré. A szemöldökén található sérülést még gyerekkorában szerezte. James az iskolában nem szerette a kémiát és nagyon beszédes típusú diák volt. James és testvére már fiatalkorában nagy érdeklődést mutatott a színészet iránt, több iskolai darabban is szerepeltek, azonban egy meghallgatás teljes mértékben megváltoztatta az életüket." (Forrás: starity.hu)

John Phelps (George Weasley)
"Oliver Martyn John Phelps (született 1986. február 25.) egy angol színész, akit a legtöbben a Harry Potter című filmekből ismerhetünk mint George Weasley. Ebben a filmben az ikertestvérével, James Phelpsszel játszott együtt, aki Fred Weasley megformálója volt.Oliver Sutton Coldfieldben, Angliában látta meg a napvilágot Susan és Martyn Phelps gyermekeként. Ő 13 perces előnyt élvez testvérével, Jamesszel szemben. Más testvére nincs. Oliver a Martynt az édesapja után, a Johnt pedig az egyik nagyapja után kapta. Az ikertestvérével egyetemben a szülővárosukban található Little Sutton Primary Schoolban kezdték meg tanulmányaikat, majd The Arthur Terryben tettek sikeres érettségi vizsgát 2004-ben. Az iskolában gyakran követtek el különböző csínyeket az öccsével együtt, ugyanis kicserélték a nevüket és bejártak egymás óráira (direkt nem egy osztályba járatták őket a szüleik), de persze könnyen meg lehetett őket különböztetni, mivel Jamesnek egy sebhely van a szemöldökén, amit még gyerekkorában szerzett és Olivernek pedig két anyajegy van a nyakán. Hatalmas érdeklődést mutatott a színészet iránt már gyerekkorában is, több iskolai színpadi darabban is szerepelt úgyszintén a testvérével." (Forrás: starity.hu)

Ralph Fiennes (Voldemort)
 "Ralph Nathaniel Twisleton Wykeham Fiennes 1962. december 22-én született Ipswich-ben, Mark Fiennes (1933-2004) farmer és fotós, valamint Jennifer Lash (1938-1993) ír-angol regényíró legidősebb gyermekeként. Apai nagyapja Sir Maurice Fiennes (1907-1994) iparos volt. Vezetékneve normann származású. Ralph nyolcadik unokatestvére Károly walesi hercegnek, harmadik unokatestvére Ranulph Fiennes kalandornak és William Fiennes írónak. Hat tesvére közül ő a legidősebb: Joseph Fiennes szintén színész; Martha Fiennes rendező (Anyegin című rendezésében ő játszotta a címszerepet); Magnus Fiennes zeneszerző; Sophie Fiennes producer és Jacob Fiennes természetvédő. Fogadott testvére, Michael Emery régész. Unokaöccse, Hero Fiennes-Tiffin alakította Tom Riddle-t, a fiatal Voldemort Nagyurat a Harry Potter és a Félvér herceg című filmben. A Fiennes család 1973-ban Írországba költözött, ahol néhány évig West Cork-ban és County Kilkenny-ben éltek. Ralph egy évig a St Kieran's College-ba járt, majd tanulmányait a kvéker független iskolában folytatta County Waterford-ban. Végül Salisbury-ben, Angliában, a Bishop Wordsworth's School-ban érettségizett. Ezután festészetet tanult a Chelsea College of Art-on, mielőtt rájött volna, hogy a színészkedés az igazi szenvedélye." (Forrás: starity.hu)

Sir Michael Gambon (Albus Dumbledore)
"Sir Michael Gambon ír színész, 1940. október 19-én született Dublinban. Leghíresebb szerepe Albus Dumbledore a Harry Potter filmekből. A fiatal Michael a tanulmányait a londoni Royal Academy of Dramatic Arton végezte el, majd a National Theatre alkalmazásába állt, és olyan szerepeket játszott a színpadon, mint Lear király, Marcus Antonius és Volpone. Az első kisebb filmszerepét is egy örök klasszikusban kapta 1965-ben az Othelloban, melyben már olyan nevek szerepeltek, mint Laurence Olivier, Maggie Smith, Frank Finlay és Derek Jacobi. '67-ben is szinte ugyanezekkel a nevekkel játszott a Sok hűhó semmiértben. Ezekután a '80-as évek közepéig szinte csak tévéfilmekben és sorozatokban kapott lehetőséget.1985-ben tűnt ki Glenda Jackson és Ben Kingsley partnereként a Páncél mögöttben (Turtle Diary), melynek forgatókönyvét Harold Pinter írta. 1989-ben Helen Mirren mellett főszerepet kapott Peter Greenaway provokatív A szakács, a tolvaj, a feleség és a szeretőjében (Cook the Thief His Wife & Her Lover)." (Forrás: starity.hu)

Gary Oldman (Sirius Black)
"A kaméleon színészként ismertté vált brit úriember generációjának egyik legmeghatározóbb, legsokoldalúbb tehetsége. Bárkit és bármit képes hitelesen eljátszani; azon kevés színészek táborát erõsíti, akik tökéletes átalakulással keltenek életre egy-egy karaktert, a különbözõ akcentusokat pedig kiválóan utánozza. A legtöbb mûfajban kipróbálhatta már magát a drámától a vígjátékig, akciófilmtõl a sci-fiig, több életrajzi jellegû filmet is maga mögött tudhat, mégis inkább negatív szerepei ismertebbek a szélesebb közönség számára. Dél-London egy lepukkant munkásnegyedében, New Crossban látta meg a napvilágot két nõvére mellett harmadik gyerekként 1958. március 21.-én. Hétéves korában apja elhagyta a családot, emiatt sokáig magát hibáztatta, és hiánya további életére is rányomta bélyegét. Mivel idõsebb testvérei hamar férjhez mentek, jóformán egyedüli gyerekként nõtt fel. Sokat rajzolt, fantáziált, kitalált karaktereket, képes volt órákig is lekötni magát. Kamaszként nagy Beatles rajongó lett (mai napig az), késõbb felfedezte a komolyzenét, zongorázni kezdett. Az ökölvívást is kipróbálta, és mivel tehetséges focista volt, javasolták neki, hogy ûzze professzionálisan. De, saját bevallása szerint, bármit is csinált, mindenben magát a "játékot" élvezte. Mintegy tizenhét volt, mikor megnézte a The Raging Moon (Tombol a Hold) címû filmet, melyben Malcolm McDowell erõteljes alakítása annyira lenyûgözte, hogy attól kezdve tudta, színész akar lenni." (Forrás: starity.hu)

Maggie Smith (Minerva McGalagony)
"Egyike a világ leghíresebb és legkiválóbb színésznőinek. Dame Maggie Smith (született: Margaret Natalie Smith, 1934. december 28-án az Essex-beli Ilfordban). Apja tanár volt az Oxfordi egyetemen, édesanyja pedig titkárnőként dolgozott. Smith az Oxford Playhouse School növendékeként tanulta a színészszakmát. Már kétszer volt házas: a színész Robert Stephens-szel és drámaíró Beverley Cross-szal. Stephens-el való házassága 1974-ben végződött válással, Cross-szal pedig egészen a férfi bekövetkezett haláláig, 1999-ig éltek együtt. Két fia született Stephens-től: Chris Larkin és Toby Stephens, akik szintén színészek. 1952-ben a Szentivánéji álom egyik előadásán debütált, és mindössze huszonkét évesen már a Broadwayn is bemutatkozhatott. Később a neves Old Vic társulatában bukkant fel, s a Mary, Mary főszerepében vált London-szerte ismert névvé. 1963-ban a Brit Nemzeti Színház szerződtette, amelynek egészen a 70-es évek elejéig állandó művésze volt, olyan darabokkal téve nevét legendássá, mint Ibsen Hedda Gablere vagy Noel Coward több népszerű komédiája. Bár a 60-as évektől moziszerepei is mind jelentősebbek, a kezdeti időkben mégis kevéssé árulkodnak Smith West Enden bizonyított tehetségéről." (Forrás: starity.hu)

Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid)
"Robbie Coltrane 1950. március 30.-án született Skócia egyik városában Rutherglen-ben, Anthony Robert McMillan néven.  Édesanyja, Jean McMillan Ross tanár és zongorista volt, édesapja, Ian McMillan pedig sebészként és patológusként dolgozott. Van egy nővére, Annie és egy húga, Jane. Robbie dédunokája a híres skót üzletembernek, Thomas W. Howie-nak. Az egyik Perthshire-i rangos intézményben tanult, a Glenalmond College -ben , ahonnan kirúgták, miután a prefektusok ruháit kilógatta az óratoronyból.  Később elmesélte, hogy ott boldogtalan volt. Ezután a Glasgow School of Art nevű iskolában tanult tovább, ahol rajzot,festést és filmezést tanult.Ezután az Edinburgh-i Moray House College of Educationban tanult egy évig.1973-ban készített egy dokumentumfilmet Young Mental Health címmel,melyet a skót Oktatási Tanács az év filmjének választott. Ekkoriban vette fel a Coltrane nevet és night clubbokban dolgozott humoristaként, valamint színészként az Edinburgh-i Traverse Színházban. Fiatal korában rajongott a művészetekért,a zenéért,a filmekért és az autókért. Apja bűnözésről és orvostudományról írt könyveit szívesen olvasgatta. Már 12 évesen megtapasztalhatta a színészet rejtelmeit, amikor Glenalmond College-ban, az V. Henrik című darabban részt vett." (Forrás: starity.hu)

David Thewlis (Remus Lupin)
"1963. március 20-án, David Wheeler néven látta meg a napvilágot az észak-angliai Blackpoolban, egy játékbolt-tulajdonos második gyermekeként. Középiskolás korában zenésznek készült, egy Door 66 névre hallgató zenekarban énekelt és gitározott, amivel Blackpool és Manchester kocsmáiban léptek fel. Amikor a zenekar két tagja szerencsét akart próbálni Londonban, és jelentkeztek a Guildhall School of Music and Drama nevû intézménybe, David csak azért, hogy ne essen szét a banda, szintén felvételizett a színiiskolába. Pályafutását színházi színészként kezdte, valamint kisebb-nagyobb szerepeket kapott különbözõ tévés produkciókban. Egy meghallgatáson fedezte fel magának Mike Leigh rendezõ is, akivel elõször a The Short and Curlies címû rövidfilmen dolgozott együtt, majd legnagyobb sikerét is Leigh 1993-ban bemutatott filmjében, a Mezítelenülben aratta. A zaklatott antihõs megformálása miatt figyeltek fel rá a filmes világban, és ez indította el igazán karrierjét, alakítása számos díjat kapott, köztük a Cannes-i filmfesztiválon a legjobb színésznek járó elismerést." (Forrás: starity.hu)

Jason Isaacs (Lucius Malfoy)
"Jason Isaacs 1963. június 6-án született zsidó szülők gyermekeként Liverpool városában, az Egyesült Királyság területén. A családnak négy fiú gyermeke volt, Jason harmadikként jött világra. Gyermekkorát egy elszigetelt zsidó közösségben töltötte. Tanulmányait egy zsidó iskolában kezdte. 11 éves korában Londonba költöztek, ahol a Haberdashers' Aske's Boys' School tanulója volt. Követve testvéreit,akik orvosként, ügyvédként és könyvelőkként végeztek, ő is belekezdett felsőfokú tanulmányaiba a Bristol University (1982–85) jogi karán, de jobban vonzotta a színjátszás világa. Több, mint 30 színdarabban csillogtatta meg tudását, valamint nyaranta fellépett a Edinburgh Fringe Festivalon is, először az egyetemi csoporttal, majd a National Student Drama Companyvel. Az iskola elvégzése után a London's Central School of Speech and Drama (1985–88) diákja lett." (Forrás: starity.hu)
 

Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange)
"Helena Bonham Carter 1966. május 26-án született Golders Green-ben, Londonban, az Egyesült Királyságban. Édesanyja, Elena (leánykori nevén Callejón) pszichoterapeuta. Édesapja, Raymond Bonham Carter egy neves brit politikai családból származik, kereskedő bankár volt és az 1960-as évek alatt alternatív igagatóként ő képviselte az Angliai Bankot a Nemzetközi Valutaalapnál (IMF) Washingtonban. Helena-nak két testvére van, Edward és Thomas. A South Hampstead High School magán-leányiskolában kezdte tanulmányait Hampstead-ben, Londonban, majd a westminsteri nyilvános Westminster School-ban érettségizett. Ezután nem vették fel a cambridge-i King's College-ba, mert az iskola tisztviselői attól féltek, otthagyná az iskolát színészi karrierjének folytatása érdekében, pedig tanulmányi teljesítménye kíváló volt. Mikor Helena öt éves volt, édesanyja súlyos idegösszeroppanást kapott, amiből három évig tartott felépülnie. Gyógyulása során a terápiában szerzett tapasztalatainak köszönhetően döntött úgy, hogy pszichoterapeuta lesz - Helena manapság fizet édesanyjának, hogy az elolvassa a forgatókönyveit és mondja el a véleményét a karakterek pszichológiai motivációiról. Öt évvel édesanyja gyógyulása után édesapjánál akusztikus idegdaganatot diagnosztizáltak. Egy műtét következtében, mikor daganatát szerették volna eltávolítani, súlyos komplikációk akadtak, így stroke-ot kapott és félig lebénult, ezután kerekesszékbe kényszerült. Mivel két idősebb testvére főiskolára járt, Helena segített édesanyjának. Később tanulmányozta édesapja modorát és mozgását A repülés elmélete című filmben (1998) nyújtott alakításához, még mielőtt ő 2004 januárjában elhunyt." (Forrás: starity.hu)

 

 

  

     
Voksolda
Folytassam-e az oldalt?

Igen!
Ne
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
PROJEKTEK

FILM CÍME: LEGENDÁS ÁLLATOK ÉS MEGFIGYELÉSÜK 2: GRINDELWALD BŰNEI
MŰFAJ: FANTASY
ÉV: 2018
*ELŐZETES

 

.BuzzFeed reached out to Warner Bros., but a representative was unavailable for immediate comment.

FILM CÍME: VOLDEMORT: AZ EREDET
MŰFAJ: FANFICTION
ÉV: 2017
*ELŐZETES

Mielőtt bárki félreértené. Ez a sztori nem hivatalos J. K. Rowling és Warner Bros produkció, de megérdemli a kiemelést. Egy csapat fan készített iszonyú profi munkát, amely a Youtube-on lesz látható. Arról szól hogyan lett Voldemort Tom Denemből.

     
Patrónusok

A Patrónusok közé kizárólag meghívásalapján lehet bekerülni. Itt a szerkesztők egyéb oldalait, valamint barátok lapjait láthatjátok.

Képtalálat a következőre: „vintage wife”

     
Varázspálcák

 

     

STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK