~Harry Potter tegnap, Harry Potter ma, Harry Potter örökké~
Harry Potter Always

Egy történet, amely emberek millióival szerettette meg az olvasást. Egy történet, amelyen egy egész generáció nőtt fel. Egy történet, amely egyszerre emel fel és húz a mélybe. Egy történet, amely legendává vált. Egy történet a szemüveges, villám alakú sebhelyes varázslótanoncról, Harry Potterről.  

Tovább!

Amit tudnod kell a frissítésekről: az oldalon előre rögzített bejegyzések vannak a legfrissebb hírekből.

 
Zsupszkulcs

Hírverő / hopponáld magad vissza a főoldalra

Reggeli Próféta / Infók az írónőről, a történetről és a színészekről

Varázsvicc Vállalat / Zenék, videók és további szuper dolgok

AurorTanács / Oldal dolgok

Aurorjelentés /Jelentkezz társszerkesztőnek!

ROXFORTI CSATA

 
Klubhelyiség
 
 
 
Olal infók

Aurorvezető: Senussya

Aurorok: Mano, Adri

Design: Senussya (kód: fuckinway.gp)
Képeffekt kódja: lindadesign.gp

Oldal nyitása: 2014.  07. 15.


Az oldal nem áll kapcsolatban a színészekkel, az írónővel, a rendezőkkel, illetve a WB-vel. Ez csak egy rajongói/szórakoztató oldal a Harry Potter témában. (:

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Potterheadek
Indulás: 2014-07-07
 
Hírverő

Érdekességek a Harry Potter világából #2

 

1. A görög mitológia szerint Cassandrát, a látnokot megátkozták, hogy senki ne higgyen a jóslatainak. Trelawney professzor ükanyját Cassandrának hívták.

2. Mikor valaki belenéz Edevis tükrébe, az a legmélyebb kívánságát mutatja. Harry és Dumbledore ugyanazt látták a tükörben: a családjukat egyben, épen és boldogan.

3. Harry intézte el, hogy Piton arcképe felkerüljön a Roxfort igazgatói szobájának falára, mivel Piton elhagyta “posztját”, ezért képének eredetileg nem lett volna helye az igazgatók között.

4. Harry Sirius motorján érkezett a Privet Drive 4.-be, és így is hagyta el a helyet 17 évvel később.

5. J.K. Rowling azt mondta, Lupin egyfajta metaforája egy AIDS-es betegnek, aki szégyenli, hogy “baja” van és bujkál a nyilvánosság elől.

6. Az egyetlen eset, mikor Fred és George öregen látták egymást az volt, mikor bedobták nevüket a Tűz Serlegébe.

7. Lily Evans beleszeretett volna Pitonba, ha az nem kötődött volna annyira szenvedélyesen a sötét varázslatokhoz.

8. Az írónő majdnem beleszőtte Dudley-t az epilógusba, amint ott áll a 9 és 3/4. vágányon a gyermekével, aki varázslónak született.

Címkék: érdekességek
2014.08.07. 17:24, Mano

Ginny / Harry

Gondoltam, bővítsük a Videók mappát. Ezúttal kiválasztottam egy párost és róluk gyűjtöttem össze zenés videókat. Harry és Ginny kapcsolata nem volt első látásra szerelem. Legalábbis nem mindkét részről. Lehet szeretni a párosukat, szerintem a könyvben sokkal jobbak együtt, mint a moziban. Ott én sem kedvelem Ginnyt. 
Adhattok tippeket, hogy kikről, kiről gyűjtsek videókat legközelebb :)

 

Címkék: videók fanmade
2014.08.07. 14:58, senussya

Palástcsere

Amint láthatjátok, az oldal új kinézetet kapott. Ezúttal én vettem elő a pálcámat és varázsoltam mássá az oldal külsejét. Remélem, tetszik nektek ez a külső is. Az előzőt, Mano művét meg lehet tekinteni az Auror Tanács menüpontban. Emellett feltettem egy új oldalsó modult, Havi méme névvel. Szerintem nem kell magyaráznom. Azért emelem ki, hogy tudjátok, ti is küldhettek be mémeket. Sőt! Olyan képet is küldhettek nekünk bagolypostával, amit szívesen látnátok viszont a Havi méme modulban.

 

Ha a mi designcserénk nem lenne elég, akkor Mano a Daniel Radcliffe-fel foglalkozó lapján is kinézetet váltott. Nézzetek be hozzá is!

Címkék: designcsere
2014.08.07. 14:04, senussya

Hogyan legyél sikeres? Emma Watson tudja!

Kedvenc Hermionénk, Emma Watson igazán úszkál a sikerben. Nemcsak egymás után kapja a filmszerepeket és a díjakat, hanem még reklámkampányokban is helyet szorítanak neki. Emma Watson kétségkívül nagyon jól csinál valamit. Persze a sikerhez vezető út nagyon rögös és verítékkel teli, de ha neki sikerült, akkor nekünk miért ne? Viki, Az Em-Watson-World szerkesztője lefordított egy cikket, amelyben Emma tanácsokat osztogat. Hogyan légy sikeres Emma Watson módra? Olvass tovább, és megtudod!

1. Ne köss kompromisszumokat!
Emma nagyon válogatós a filmszerepeit illetően, így úgy döntött, hogy az Ivy League főiskolára megy az Államokban, holott bárhová máshová mehetett volna. Röviden, Emma Watson kutat a lehetőségek után, és nekünk is ezt kell tennünk. A siker nem arról szól, hogy el kell fogadni minden kínálkozó lehetőséget. Kell egy erős megértése annak, hogy kik is vagyunk és hová akarunk eljutni.  A siker arról szól, hogy körültekintően válasszunk, kutassunk, és tájékozódjunk mielőtt döntünk.

2. Legyél elkötelzett!
Emma bebizonyította, hogy az elkötelezettség a kulcs. Csak 8 hosszadalmas meghallgatás után kapta meg Hermione szerepét.  Az elkötelezettség a kulcs. A legtöbb sikertörtént nem egyik napról a másikra jött létre, még akkor sem, ha úgy látszik. Elkötelezettnek kell lenni a feladatok és a törekvések iránt.

3. Először is: szeresd önmagad!
„Nekem nincsenek tökéletes fogaim. Nem vagyok pálcika vékony sem. Az a személy akarok lenni, aki nagyszerűen érzi magát a testében, aki azt mondja, szereti azt, és nem akar rajta változtatni semmit.” – Emma Watson
Emlékezz arra, hogy te vagy az első. Az ahogyan magadról vélekedsz, kihat az életed minden területére. A siker nem a gazdagságot és a ragyogást jelenti, amit kifelé mutatsz, hanem azt, hogy te kényelmesen érzed-e magadata a bőrödben.

4. Legyél alázatos!
Amit Emma soha sem cselekedett, hogy fejébe szállt volna a siker, attól, hogy ő játszotta Hermionét.
A siker olyan mint bármi az életben, amilyen könnyen jön, olyan könnyen el is lehet veszíteni. Maradj alázatos, és ez lehetővé teszi azt, hogy bármilyen körülmények között se szállj el a sikertől, és értékeld azt, amit kemény munkával és elkötelezettséggel megszereztél.

5. Legyen humorod!
„Hihetetlen volt látni magam, akció figuraként! Világszerte totyogók fogják leharapni a fejemet!” – Emma Watson
Nem számít mi történik, ha van humorod, az utad sokkalta fényesebb. A sikerhez vezető út általában egy labirintus, ami magába foglalja az ütéseket és a kudarcokat. Legyél képes arra, hogy minden helyzetnek lásd meg a jó oldalát, ez segíteni fog előrehaladnod a cél felé. 

6. Legyél tiszteletteljes!
Watson tiszteletteljes mind önmagával és másokkal szemben is. Ez elengedhetetlen akár szakmai, akár személyes ügyről van is szó. A tisztelet olyan ajtókat nyit meg előtted, amikről nem tudtál, és olyan kapcsolatokat hoz létre, melyek hasznosak lehetnek.

7. Kövesd az igazad!
„Önmagad lenni nagyon kemény és zavaros eljárás.  Gyakran nem jó annak a személynek lenni, aki kifelé mutatunk.” – Emma Watson
Nincs rosszabb annál, mint mikor másoknak akarsz megfelelni. Ez idővel megkeseredetté és sértődötté tehet téged. Kitalálják ki légy, és hajszolják azt. Soha ne hagyd, hogy más döntsön helyetted. Kövesd a szíved.

8. Őrizd meg az integritásod!
„Ne érezd magad hülyének, ha te nem szereted azt, amit mindenki más szeretne, hogy szeress.” – Emma Watson
Egy olyan világban, ahol a szemérmetlen valóságshow-k,  és félresikerült fiatal csillagok határoznak meg egy generációt, még nagyobb szükség van arra, hogy megőrizd az integritásodat. Egy erős erkölcsi iránytű, segít fennmaradnod a pályán.

9. Legyél gyakorlatias!
Emma Watson egy Priust vezet. Azért teszi ezt, mert amellett, hogy a Prius környezet barát, illik a személyiségéhez. Ez szintén egy gyakorlatias megoldás. A gyakorlatias választások, segíteni fognak abban, hogy az erőfeszítéseid hosszú ideig fennmaradjanak. Nem számít merre visz a siker, ne feledd el a döntéseket, amelyek meg is tartják azt a jövőben.

10. Soha ne felejtsd el azokat, akik segítettek!
„Lehet majd 100 éves is a hintaszékemben ülve, de mindig is büszke leszek arra, hogy a Harry Potter filmek részese lehettem.” – Emma Watson
A siker, csak ritkán érhető el egyedül. Így nagyon fontos megjegyezni azt, kik segítettek, hogy elérd. Legyen szó akár üzleti partnerekről, családtagokról, ügynökökről stb. légy hálás, hogy segítették az utad a siker felé, és hogy adtak egy platformot a növekedéshez.

11. Állítsd fel a mércét!
A fő oka Watson sikerének, hogy ő egy ilyen típus. Bár fontos, hogy másoktól tanulj, de neked kell felállítanod a mércét. Tegyél  erőfeszítéseket azért, amit te el szeretnél érni, függetlenül attól, mit kell ezért tenned. Gyakran azok a sikeres emberek, akik saját útjukat egyengetik, és célokat tűznek ki, amiket megvalósíthatnak.

12. Engedd el a félelmed!
„Én már valószínűleg kiérdemeltem a jogot, hogy párszor elöntsön a félelem. Nem akarom, hogy a kudarctól való félelem miatt ne tegyem azt amit szeretnék.” – Emma Watson
Ha félsz, az megtud nyomorítani, akármilyen elszánt vagy és bátor. Hajlandónak kell lenni átesni a félelmeken, hibákat kell elkövetni, majd újra kezdeni, hisz ez fontos út a sikerhez.

 

2014.08.06. 13:11, senussya

Érdekességek a Harry Potter világából #1

Nem tudom lehet-e újat mutatni a Potterheadeknek, de én megprólom. Elindítok egy sorozatot, amiben minden alkalommal összegyűjtöm Nektek az érdekességeket a történetről, illetve a színészekről. 

1. Daniel Radcliffe kedvenc HP könyve a Titkok kamrája, Emma Watson kedvence az Azkabani fogoly, Rupert Grinté pedig a Tűz serlege.

2. Neville azt kérte a Teszlek Süvegtől, hogy tegye a Hugrabugba, mert a Griffendél bátorsággal kapcsolatos hírnevét megfélemlítőnek tartotta.

3. A Black család legtöbb tagja egy-egy csillagról kapta a nevét.

4. Voldemort nem tud szeretni, mert a szülei szerelmi bájital hatása alatt nemzették.

5. A legelső HP könyv 1998-ban jelent meg, ugyanebben az évben lett vége a 2. nagy varázsló háborúnak a Roxforti csata során. "Ott nyílok ahol zárul."

6. J.K.Rowling azt mondta, hogy a Hugrabugba osztotta be egy online Teszlek teszt.

7. Sirius és Fred is, Roxforti csínytevők, nevetve haltak meg.

8. Tom Marvolo Riddle egy anagramma. "immortal odd lover"

9. A Mardekár házat említi legelőször és legutoljára is a könyvsorozat.

10. 1995. okt. 9-én, Dumbledore Serege először találkozik a Szükség Szobájában és megtanulják a Lefegyverző bűbájt.

11. A film utolsó "19 évvel később" jelenetében Tom Felton barátnője feltűnik mint Draco Malfoy felesége, Astoria Greengrass.

12. Voldemort azért kopasz, hogy ne tudják használni a hajszálát Százfűléfőzetben.

13. Ron patrónusa egy Jack Russel terrier, amikről köztudott, hogy vidrák kergetésére használják. Hermione patrónusa vidra.

14. Voldemort mumusa a saját holtteste alakját venné fel, mivel Voldemort a saját halálától félt a legjobban.

15. Voldemort 71 éves volt, amikor 1998. május 2-án végre meghalt.

16. A patrónus egy személy lelkének fizikai ábrázolása. Mivel James Potter patrónusa egy szarvas volt, Lily Evans-é pedig egy őz, ők szó szerint lelki társak voltak.

17. Molly Weasley 2 testvérét, Fabiant és Gideont, Halálfalók ölték meg az 1. varázsló háborúban.

18. Annak ellenére, hogy Voldemort rettegett a haláltól, nem tudott szellemmé válni, mivel a lelke annyira sérült volt már.

19. George Fred halála után soha többé nem volt képes megidézni a patrónus bűbájt.

20. A patrónus sokszor mutálódik egy szerettünk patrónusának képére, mivel gyakran velük kapcsolatos a boldog gondolat ami előhívja.

21. Bellatrix Lestrange tényleg szerelmes volt Voldemortba.

22. Miután Kingsley Shacklebolt elfoglalta a Mágiaügyi Miniszter posztját, kijelentette, hogy mindenki aki részt vett a Roxforti csatában, R.A.V.A.SZ. fokozat letétele nélkül Auror lehet.

23. Piton azért utálta annyira Neville-t, mert Ő lehetett volna a másik Kiválasztott, tehát Lily életben maradt volna.

24. A 3. illat amit Hermione érez amikor Amortentia főzetet (igen erős szerelmi bájital) szagol, Ron hajának illata.

25. McGalagony professzor tagja volt a Kviddics csapatnak, amikor a Roxfort tanulója volt.

26. A Pálcák Ura az egyedüli pálca amiről tudják, hogy a thesztrál farkából származó szőr a magja.

27. Dumbledore homoszexuális és Grindelwald-ba volt szerelmes.

2014.08.06. 10:31, Mano
 
PROJEKTEK

FILM CÍME: LEGENDÁS ÁLLATOK ÉS MEGFIGYELÉSÜK 2: GRINDELWALD BŰNEI
MŰFAJ: FANTASY
ÉV: 2018
*ELŐZETES: MÉG NINCS

 

.BuzzFeed reached out to Warner Bros., but a representative was unavailable for immediate comment.

FILM CÍME: VOLDEMORT: AZ EREDET
MŰFAJ: FANFICTION
ÉV: 2017
*ELŐZETES

Mielőtt bárki félreértené. Ez a sztori nem hivatalos J. K. Rowling és Warner Bros produkció, de megérdemli a kiemelést. Egy csapat fan készített iszonyú profi munkát, amely a Youtube-on lesz látható. Arról szól hogyan lett Voldemort Tom Denemből.

 
Patrónusok

A Patrónusok közé kizárólag meghívásalapján lehet bekerülni. Itt a szerkesztők egyéb oldalait, valamint barátok lapjait láthatjátok.

Képtalálat a következőre: „vintage wife”

 
Varázspálcák

 

 

Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!